„Baba Neagra” ca la nord

Oricit de interesante, inedite si gustoase ar fi bucatele specifice altor popoare, tot simt din cind in cind nevoia sa ma intorc la origini.
Adica, la preparatele bucatariei moldovenesti, si mai precis la mincarurile copilariei mele.
„Baba Neagra” este un dulce taranesc emblematic pentru Moldova, care aidoma unui cintec, s-a transmis din generatie in generatie gospodinelor din nordul tarii.
Cu o textura poroasa, asemeni casului proaspat de oi si un gust absolut delicios, inconfundabil, mai e si acum  felul de bucate ce incheie orice masa de sarbatoare, de pomenire, la nunti si cumatrii.

444Reteta o gasiti accesand link-ul de mai jos:

http://gustosel.md/reteta/baba-neagra-ca-la-nord/

77 de gânduri despre „„Baba Neagra” ca la nord

  1. marina 15 noiembrie 2015 la 17:26 Reply

    salut…lingura de bicarbonat cu virf sau rasa

  2. Lena 9 decembrie 2015 la 8:26 Reply

    O sursa a retetei este de bun simt sa indicati.

Lasă un comentariu