Salata „Olivie” cu creveti

2,,
Ingrediente:
2 cartofi

1 morcov

10 ouă de prepeliţă

150 g creveţi decorticaţi fierţi

150 g gâturi de raci (sau carne de crabi)

100 g olive verzi

10 g capere

10 g icre roşii

200 g maioneză

sare, piper negru după gust.

Cartofii, morcovul şi ouăle de prepeliţă se fierb, răcesc şi curaţă de coajă. Apoi se taie toate ingredientele cubuleţe mici şi, pe cât posibil, cât mai egale între ele, pentru a arăta mai bine. Pe măsura ce le tocăm, punem ingredientele într-un bol încăpător, adăugăm maioneza şi aşezonăm cu sare şi piper negru măcinat după gust. Amestecăm bine ca să se omogenizeze toate ingredientele uniform şi o dăm la frigider pentru câteva ore, ca să se întrepătrundă gusturile.
Aranjam frumos salata pe un platou şi o decorăm cu icre roşii şi capere.
Poftă bună şi Sarbatori Fericite! 🙂

3 gânduri despre „Salata „Olivie” cu creveti

  1. Anonim 15 decembrie 2015 la 14:26 Reply

    Ceslava, nu fac olivie de sarbatori, dar gustosenia asta tre sa o incerc! Multumesc de pofta!

  2. Lili 26 decembrie 2015 la 14:55 Reply

    Ceslava, pentru câte persoane această proporție? Arată excelent, dar și gustos trebuie să fie ținând cont de igrediente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: